Hopp til hovedinnhold

EN PSYKT VANLIG UKE 2023

En Psykt Vanlig Uke er et frivillig initiativ fra studenter i Trondheim, hvor det arrangeres en årlig festival i mars. Målet er å bidra til økt oppmerksomhet rundt temaet psykisk helse, senke terskelen for å prate om utfordrende temaer, øke mental velvære og koble studentene opp mot lokalbefolkningen.

En Psykt Vanlig Uke arrangeres hvert år i uke 11, hvor man i løpet av denne uken gjennomfører en rekke arrangementer sammen med eksterne aktører. Eksempler på dette er alt fra speed friending, foredrag, treninger, workshops, sofaprater, sosiale arrangementer, konkurranser og kampanjer med et bestemt fokus og mye mer. I 2021 var temaet Tilhørighet, og i 2022 var temaet Åpenhet. Temaet for 2023 er Hverdagslykke og festivalen foregår 13. mars til 19. mars.

  • 1/1

TEMA 2023: HVERDAGSLYKKE

En Psykt Vanlig Uke er et frivillig initiativ fra studenter i Trondheim, hvor det arrangeres en årlig festival i mars. Målet er å bidra til økt oppmerksomhet rundt temaet psykisk helse, senke terskelen for å prate om utfordrende temaer, øke mental velvære og koble studentene opp mot lokalbefolkningen.

Se årets program her.  Se flere arrangementer på deres facebook side. 


Sverresborg Trøndelag folkemuseum er i år stolt samarbeidspartner med festivalen og inviterer ALLE studenter i Trondheim til gratis inngang på museet 14. - 19.mars. 

  • 1/1
Museum24:Portal - 2024.06.11
Grunnstilsett-versjon: 1