Hopp til hovedinnhold

 • 1/1

Sommer på Sverresborg (22. juni - 14. august) er fylt med aktiviteter hele dagen - du rekker garantert ikke over alt. 

Her er våre 10 beste tips til en fin dag på museet!

 1. Husk gode sko! Museets uteområde er et av Trondheims største.
 2. Ta med vannflaske som kan fylles gjennom dagen, eller kjøp her. Vann og mineralvann får du kjøpt i kafè, resepsjonen eller Diplom-Is kiosken.
 3. Ta med deg kart med program fra resepsjonen, og bruk gjerne noen minutter på å planlegge din rute for dagen. Sjekk våre åpningstider, slik at du rekker å komme deg ut før vi stenger.
 4. Vurder klesskifte til barn. Her møter dere sand, vann, gress og høy - som barna gjerne vil leke med. Frittgående sauer og geiter.
 5. Solbeskyttelse og insektsspray kan være lurt.
 6. Sjekk værmelding og kle deg etter været! Det meste foregår utendørs.
 7. Planlegger du å spise i løpet av dagen? Kjøp deg noe godt å spise i kafè Borgstua, eller ta med matpakke og lag piknikk på et av våre mange utendørs områder. Noen har benker og bord, men du kan også ta med pledd og sitte på gresset.
 8. Ta med vogn/trille. Museets område er stort, og det blir fort mange skritt for små bein. Vi har et lite utvalg trevogner til leie for både barn og utstyr. (Ikke sele i trillene.)
 9. Planlegg toalettbesøk. Merk deg hvor du finner toalett på museets område. Bleier og våtservietter legges i lukket pose om de kastes i våre utendørs søppelbeholdere.
 10. Ikke glem å ta pauser. Et besøk på Sverresborg er en heldags opplevelse, og du rekker ikke alt på en dag. Planlegg din GRATIS DAG 2 BILLETT  FØR du forlater Sverresborg! (Tilgjengelig fra 22. juni)
  • 1/1

  1000 år - 1000 historier! Din historie.....

  På folkemuseet i Trondheim reiser du over 1000 år tilbake i tid, og opplever by, bygd og borg gjennom levende formidling og autentiske miljøskildringer. Noen akkurat slik de var, og noen formidlet i ny form med moderne teknologi. 

  Familieaktiviteter og omvisninger hver helg, og i skoleferier, i lavsesong.(Vinter/vår/høst)
  I sommerferien er museet åpent fra kl. 10-17 ALLE dager! Innholdsrikt program med mange familieaktiviteter, historisk ferieskole og omvisninger hele dagen.
  Sverresborg - ett levende museum!

  Klikk deg inn i modulene nedenfor for mer informasjon. 

  Museum24:Portal - 2024.06.11
  Grunnstilsett-versjon: 1