- 1/3
- 2/3
- 3/3
Borgstua
Selskap i historiske omgivelser!
På Sverresborg Trøndelag Folkemuseum kan du sammen med oss, og vår restauratør Borgstua, skape en helt unik opplevelse for dine gjester. Sverresborg er en unik arena for selskap, kreative møter, og mindre eller større arrangementer for både små og store grupper.
Vi ønsker å formidle den gode historien med godt vertskap og eksepsjonelle matopplevelser. Fra det helt enkle og rustikke til eksklusive middager.
Vi planlegger og gjennomfører ditt event basert på dine ønsker og behov.
Sammen med vår restauratør Borgstua gir vi deg et komplett opplegg.
Se Borgstua`s ulike menyer nederst på siden.
E-post: sverresborg.borgstua@mist.no
Mobil: + 47 940 98 878
Tirsdag - fredag kl. 10.00 - 15.00
Lørdag og søndag kl. 11.00 - 15.00
Mandager steng.
Borgstua består av en romslig kafè med moderne uttrykk og nydelig utsikt, samt Borgrommet innenfor kafeen, som også kan anvendes til møterom og selskapeligheter. Send forespørsler til sverresborg.borgstua@mist.no.
Borgstua er stolt av å være ERG sertifisert - og har en rikholdig meny basert på lokale, kortreiste råvarer.
- 1/2
- 2/2
Alle våre menyer
Som første region i Norge har Trondheim – Trøndelag, i 2022 fått status som European Region of Gastronomy. Borgstua sine drivere er sertifiserte ERG leverandører.
Denne tittelen skal bidra til å synliggjøre regionenes kultur og mattradisjoner internasjonalt, skape utvikling og bygge regional identitet og stolthet. I 2022 skal Trøndelag som matdestinasjon løftes til neste divisjon. Det innebærer fokus på bærekraft, kunnskap og fellesskap. Det store mat- og bærekraftsåret skal feires i 365 dager med aktiviteter i alle 38 kommuner.