Borgstua på Sverresborg
Åpningstider
10. september - 22. desember
Tirsdag - fredag kl. 10.00 - 15.00
Helg: kl. 11.00 - 15.00
Mandag stengt.
E-post: sverresborg.borgstua@mist.no
Mobil: + 47 940 98 878
Restauratør på de tre største museene i MiST!
FØLGER MUSEETS ÅPNINGSTIDER.
Borgstua består av en romslig kafè med moderne uttrykk og nydelig utsikt, samt Borgrommet innenfor kafeen, som også kan anvendes til møterom eller selskap. Send forespørsler til sverresborg.borgstua@mist.no.
Borgstua er stolt av å være ERG sertifisert - og har en rikholdig meny basert på lokale, kortreiste råvarer.
Klikk på link for våre møterom/selskapslokaler og ulike menyer!
Som første region i Norge har Trondheim – Trøndelag, i 2022 fått status som European Region of Gastronomy. Borgstua sine drivere er sertifiserte ERG leverandører.
Denne tittelen skal bidra til å synliggjøre regionenes kultur og mattradisjoner internasjonalt, skape utvikling og bygge regional identitet og stolthet. I 2022 skal Trøndelag som matdestinasjon løftes til neste divisjon. Det innebærer fokus på bærekraft, kunnskap og fellesskap. Det store mat- og bærekraftsåret skal feires i 365 dager med aktiviteter i alle 38 kommuner.