Hopp til hovedinnhold

Borgstua på Sverresborg

Åpningstider

Kafèen følger museets åpningstider gjennom året.

Du må ikke løse billett for å besøke kafe. 

​Mandag: stengt.

Tirsdag - fredag kl. 10.00 - 15.00.

Lørdag og søndag kl. 11.00 - 15.00. 

 

Vertshuset Tavern på Sverresborg

Vertshuset Tavern åpner endelig igjen, og driftes fra 26. november av Museumsrestaurantene

De er allerede godt kjent for våre gjester som har besøkt Borgstua, museets kafè.

Museumsrestaurantene er også museets totalleverandør for alle små og store selskap, møter, konferanser og eventer. 

 

Åpningstider på Tavern frem til jul: onsdag-søndag fra kl 15.00.

Lørdager 18.00 – 22.00

Søndager 16.00 – 20.00

+47 450 31 000

 

E-post: sverresborg.borgstua@mist.no​

Mobil: + 47 940 98 878 

 

 

E-post: sverresborg.borgstua@mist.no​

Mobil: + 47 940 98 878 

Restauratør på de tre største museene i MiST! 

 

Linker

Klikk på link for våre møterom/selskapslokaler og ulike menyer! 

Våre åpningstider

 

 

FØLGER MUSEETS ÅPNINGSTIDER. 

Borgstua består av en romslig kafè med moderne uttrykk og nydelig utsikt, samt Borgrommet innenfor kafeen, som også kan anvendes til møterom eller selskap. Send forespørsler til sverresborg.borgstua@mist.no. 

Borgstua er stolt av å være ERG sertifisert - og har en rikholdig meny basert på lokale, kortreiste råvarer. 

 

 

ERG 2022

Som første region i Norge har Trondheim – Trøndelag,  i 2022 fått status som European Region of Gastronomy. Borgstua sine drivere er sertifiserte ERG leverandører.

Denne tittelen skal bidra til å synliggjøre regionenes kultur og mattradisjoner internasjonalt, skape utvikling og bygge regional identitet og stolthet. I 2022 skal Trøndelag som matdestinasjon løftes til neste divisjon. Det innebærer fokus på bærekraft, kunnskap og fellesskap. Det store mat- og bærekraftsåret skal feires i 365 dager med aktiviteter i alle 38 kommuner.