E-post: sverresborg.borgstua@mist.no​

Mobil: + 47 940 98 878 

Tirsdag - fredag kl. 10.00 - 15.00

Lørdag og søndag kl. 11.00 - 15.00

Mandager steng. 

Borgstua består av en romslig kafè med moderne uttrykk og nydelig utsikt, samt Borgrommet innenfor kafeen, som også kan anvendes til møterom og selskapeligheter. Send forespørsler til sverresborg.borgstua@mist.no. 

Borgstua er stolt av å være ERG sertifisert - og har en rikholdig meny basert på lokale, kortreiste råvarer. 


  •  (Foto/Photo)
    1/9
    (Bilde 1 av 9)
  •  (Foto/Photo)
    2/9
    (Bilde 2 av 9)
  •  (Foto/Photo)
    3/9
    (Bilde 3 av 9)
  •  (Foto/Photo)
    4/9
    (Bilde 4 av 9)
  •  (Foto/Photo)
    5/9
    (Bilde 5 av 9)
  •  (Foto/Photo)
    6/9
    (Bilde 6 av 9)
  •  (Foto/Photo)
    7/9
    (Bilde 7 av 9)
  •  (Foto/Photo)
    8/9
    (Bilde 8 av 9)
  •  (Foto/Photo)
    9/9
    (Bilde 9 av 9)
  •  (Foto/Photo)
    1/6
  •  (Foto/Photo)
    2/6
  •  (Foto/Photo)
    3/6
  •  (Foto/Photo)
    4/6
  •  (Foto/Photo)
    5/6
  •  (Foto/Photo)
    6/6

Som første region i Norge har Trondheim – Trøndelag,  i 2022 fått status som European Region of Gastronomy.

Denne tittelen skal bidra til å synliggjøre regionenes kultur og mattradisjoner internasjonalt, skape utvikling og bygge regional identitet og stolthet. I 2022 skal Trøndelag som matdestinasjon løftes til neste divisjon. Det innebærer fokus på bærekraft, kunnskap og fellesskap. Det store mat- og bærekraftsåret skal feires i 365 dager med aktiviteter i alle 38 kommuner.

​Alle våre menyer 

  •  (Foto/Photo)
    1/1