Hopp til hovedinnhold

Borgstua på Sverresborg

Nyt en bedre middag i Borgstua før forestilling! 


Borgstua på Sverresborg tilbyr en flott meny i forkant av forestillingene.
Dere blir ved ankomst møtt med en aperitiff og noen smakebiter fra Borgstuas faste meny, etterfulgt av hovedrett og dessert.
En liten spasertur fra bord til spel-arena, og ingen hast - dere har nummererte seter! 

Bordsete kl 17.00. 

Middag inkludert appertiff 490,-. Gjelder kun forhåndsreservasjon.

For reservasjon send mail til sverresborg.borgstua@mist.no



ÅPNINGSTIDER 

Lørdag 22. juni til søndag 8. september

Kl. 10 - 17 alle dager.

Mandagstengt fom mandag 9. september.

  • 1/1

E-post: sverresborg.borgstua@mist.no​

Mobil: + 47 940 98 878 

Restauratør på de tre største museene i MiST! 

FØLGER MUSEETS ÅPNINGSTIDER. 

Borgstua består av en romslig kafè med moderne uttrykk og nydelig utsikt, samt Borgrommet innenfor kafeen, som også kan anvendes til møterom eller selskap. Send forespørsler til sverresborg.borgstua@mist.no. 

Borgstua er stolt av å være ERG sertifisert - og har en rikholdig meny basert på lokale, kortreiste råvarer. 

  • 1/14
  • 2/14
  • 3/14
  • 4/14
  • 5/14
  • 6/14
  • 7/14
  • 8/14
  • 9/14
  • 10/14
  • 11/14
  • 12/14
  • 13/14
  • 14/14

Klikk på link for våre møterom og selskapslokaler!

  • 1/2
  • 2/2

Som første region i Norge har Trondheim – Trøndelag,  i 2022 fått status som European Region of Gastronomy. Borgstua sine drivere er sertifiserte ERG leverandører.

Denne tittelen skal bidra til å synliggjøre regionenes kultur og mattradisjoner internasjonalt, skape utvikling og bygge regional identitet og stolthet. I 2022 skal Trøndelag som matdestinasjon løftes til neste divisjon. Det innebærer fokus på bærekraft, kunnskap og fellesskap. Det store mat- og bærekraftsåret skal feires i 365 dager med aktiviteter i alle 38 kommuner.

Klikk på modulene for meny

Museum24:Portal - 2024.06.11
Grunnstilsett-versjon: 1