Kulturhistorisk barnehage

Sverresborg har landets eneste kulturhistoriske barnehage. Velkommen til oss!

Åpningstider i barnehagen


Av smittevernhensyn er det forhåndspåmelding og begrenset antall plasser. Vi tar imot en gruppe per dag. 
Gruppa er velkommen fra kl. 10.00 - 14.00, tiden disponeres etter eget ønske.

Påmelding skjer kun på forhånd via vår hjemmeside. Det er begrenset antall plasser i gruppa med seks voksne og ett barn pr. voksen (unntak for søsken). Det er en billett per voksen. For påmelding klikk på linken. 

Vi ønsker alle våre små og store gjester velkommen tilbake til kulturhistorisk barnehage på Nesset!

Vi følger smittevernsveilederne nøye og har fokus på renhold og hygiene.  
Er barn eller foreldre forkjølet eller har luftveissymptomer må de holde seg hjemme.

Billettene til barnehagen blir publisert på mandager mellom kl. 09 og 10 (tirsdag om mandag faller på helligdag). Barnehagen er et populært tilbud med stor pågang, og vi ber alle brukere om å kun hente ut billetter som skal brukes. Får dere ikke brukt billetten likevel, setter vi stor pris på om dere gir oss beskjed, slik at vi kan frigjøre billetten til noen andre: sverresborg.booking@mist.no.

Vi håper at vi i løpet av høsten kan ha full kapasitet i barnehagen igjen.

Det er gratis inngang til barnehagen. 

Dette er et tilbud for barn 0–6 år som kommer sammen med en voksen som har ansvar for dem. Besteforeldre med barnebarn på besøk er også hjertelig velkommen. Barnehagen er gratis og det er åpent for alle. Dere kan komme én gang, gå her fast hver uke eller bare komme hit innimellom. 

barnehagen.jpg (Foto/Photo)

I lyset fra parafinlamper og stearinlys forteller vi eventyr, synger gamle sanger  og leser rim og regler.  Barna får leke med kasseroller og sleiver  som de finner i kjøkkenskapet og gamle leker fra oldemors tid.

Barnehagen holder til på gården Nesset fra Meråker I trønderlåna fra midten av 1700-tallet. Interiør og rekvisita er fra ca 1900 og det er den tidsepoken vi prøver å gjenskape for barn og voksne som besøker oss.

Førskolelærerne Vigdis og Hilde ønsker gamle og nye brukere hjertelig velkommen!