Kulturhistorisk barnehage

Sverresborg har landets eneste kulturhistoriske barnehage. Velkommen til oss!

Onsdager og torsdager i desember er det "Jul på Nesset" for påmeldte skoler -og barnehagegrupper . Åpen barnehage er stengt disse dagene, åpent som normalt tirsdager og fredager.

Åpningstider i barnehagen

Sverrestunet åpen barnehage har siste åpningsdag fredag 18. desember, og åpner igjen som normalt 12. januar. 

Av smittevernhensyn deles dagen i to og det blir forhåndspåmelding.
Første gruppe er velkommen fra kl. 10.00 - 12.00.
Andre gruppe er velkommen fra kl. 13.00 - 15.00.

Påmelding skjer kun på forhånd via vår hjemmeside. Det er begrenset antall plasser i hver gruppe med seks voksne og ett barn pr. voksen (unntak for søsken). Det er en billett per voksen. For påmelding klikk på linken. 

Vi ønsker alle våre små og store gjester velkommen tilbake til kulturhistorisk barnehage på Nesset!

Vi følger smittevernsveilederne nøye og har fokus på renhold og hygiene. Alle leker blir desinfisert mellom gruppene og ved dagens slutt.
Er barn eller foreldre forkjølet eller har luftveissymptomer må de holde seg hjemme.

Det er gratis inngang til barnehagen. 

Dette er et tilbud for barn 0–6 år som kommer sammen med en voksen som har ansvar for dem. Besteforeldre med barnebarn på besøk er også hjertelig velkommen. Det er ingen påmelding, gratis og det er åpent for alle. Dere kan komme én gang, gå her fast hver uke eller bare komme hit innimellom. Innenfor åpningstiden kan dere komme og gå som dere vil.

barnehagen.jpg (Foto/Photo)

I lyset fra parafinlamper og stearinlys forteller vi eventyr, synger gamle sanger  og leser rim og regler.  Barna får leke med kasseroller og sleiver  som de finner i kjøkkenskapet og gamle leker fra oldemors tid.

Barnehagen holder til på gården Nesset fra Meråker I trønderlåna fra midten av 1700-tallet. Interiør og rekvisita er fra ca 1900 og det er den tidsepoken vi prøver å gjenskape for barn og voksne som besøker oss.

Førskolelærerne Vigdis og Hilde ønsker gamle og nye brukere hjertelig velkommen!