Kulturhistorisk barnehage

Sverresborg har landets eneste kulturhistoriske barnehage. Velkommen til oss!

Åpningstider i barnehagen

Sverrestunet åpen barnehage er åpen tirsdag - fredag kl. 10 - 15. 

Det er begrenset antall plasser, og vi anbefaler å reservere plass på forhånd. Det er også mulig med drop-in besøk hvis det er ledig, ved å registrere seg i resepsjonen.

I perioden 1. - 17. desember er det "Jul på Nesset", bestillingsopplegg for barnehager på Nesset. Sverrestunet åpen barnehage er derfor stengt onsdager og torsdager i desember. Siste åpningsdag for barnehagen er 17. desember, og vi åpner igjen 11. januar. 

Vi ønsker alle våre små og store gjester velkommen til kulturhistorisk barnehage på Nesset!

Det er gratis inngang til barnehagen. 

Dette er et tilbud for barn 0–6 år som kommer sammen med en voksen som har ansvar for dem. Besteforeldre med barnebarn på besøk er også hjertelig velkommen. Barnehagen er gratis og det er åpent for alle. Dere kan komme én gang, gå her fast hver uke eller bare komme hit innimellom. 

barnehagen.jpg (Foto/Photo)

I lyset fra parafinlamper og stearinlys forteller vi eventyr, synger gamle sanger  og leser rim og regler.  Barna får leke med kasseroller og sleiver  som de finner i kjøkkenskapet og gamle leker fra oldemors tid.

Barnehagen holder til på gården Nesset fra Meråker I trønderlåna fra midten av 1700-tallet. Interiør og rekvisita er fra ca 1900 og det er den tidsepoken vi prøver å gjenskape for barn og voksne som besøker oss.

Førskolelærerne Vigdis og Hilde ønsker gamle og nye brukere hjertelig velkommen!