Det vil alltid være behov for supplering og endringer i planteutvalget i hagen. Arbeidet med etikettering ble nå tatt på største alvor. Vi hadde fått tips om utforming av etiketter fra Mari Marstein på Hvam Museum på Romerike. Vi ønsket etiketter med tydelig/lesbar skrift og nyttig informasjon om urtene. Det ble tatt kontakt med Trondheim fengsel som etter nøye anvisning leverte flotte skilt til hagen. Skiltene tas inn hver vinter.
Vi kjøpte inn roser og prydbusker til skråningen mellom steinmuren og gjerdet mot Dyrborgskogen. Dessverre består skråningen stort sett av gammel steinfylling - som har vist seg å være en viss hindring for plantenes utvikling (epleroser, svartsurbær, bjørkebladspirea og syriner). Vi har fulgt opp med mer jord og naturgjødsel.
I juni dro Gina Amundsen og Marit Herrem til Viken Gartneri og kjøpte ett – årige urter og til Tautra og kjøpte gamle medisinske urter og planter. Fra Viken fikk vi I tillegg 50 ekstra urter til salg.
I løpet av sommeren bygget Sverre Kirksæther og Gisle Skogmo en utvidelse av skuret bak hagen. Utvidelsen ble til en kjærkommen hagebod med gulv og hyller! Her lagres redskaper vi trenger i hagen.
Svein Ove Hojem kjøpte inn fontène til bassenget (betongringen). Fontenen styres med tidsinnstilt ur slik at den er virksom i Musèets åpningstider om sommeren. Vi kjøpte inn parkmøbler fra Uleforss - både til plassen ved bassenget og til "Svein Oves plass" - som ligger foran hageboden.
Det ble montert tappekran for vann - og kjøpt inn "vannvogn" med slange og dyser.
En smed tilknyttet Musèet – Sverre Rødven - laget en flott smijernsportal som markerer inngangen til hagen fra Løveapoteket. Det ble plantet slyngkaprifol som klatrer på portalen. Som markering ved den andre inngangen ble det satt opp 3m høye staur som stativ for humleplanter. Det ble også plantet to einerbusker og to barlind ved inngangene.
På høstdugnaden ble det satt ned et stort antall påskeliljer på oppsiden av natursteinmuren.