Historie Avec!

Vi inviterer til en storslagen kveld i 1700-talls stil og bespisning.

  • DSC9063.JPG

På 1700-tallet spiste de øvre stender i Trondheim svært godt. 

En herskapelig middag bestod av to serveringer med syv retter i hver. Det dreide seg om suppe, fisk, fugl, stek, oster, dessert og konfekt. Vi gjenskaper nå en slik middag i museets ærverdige 1700-tallsomgivelser. Til maten drikker vi de samme viner som man gjorde på 1700-tallet.

Kom og prøv noe som de fleste bare kunne drømme om i tidligere tider!

Historiker og konservator Terje Bratberg er vert denne kvelden, og maten serveres av museets restauratør. 


Dato:
Fredag 20. oktober.


Tidsplanene blir som følger: 

1800: Byvandring med Terje Bratberg

1900: Aperitiff

1930: Middag

Vi tilbyr denne kvelden en meny med 8 serveringer inkludert aperitif, drikke til hele menyen, kaffe og avec.

Pris per person: 1700,-.
Begrenset antall plasser.

Påmelding: tavern@kontrastcatering.no