Mat og drikke

Museet har tre spisesteder - Tavern, Borgstua og Café Erichsen.

MIST v/ Sverresborg avslutter sitt samarbeid med Kontrast Catering om drift av Tavern og Borgstua ved årsskiftet. Tavern blir midlertidig stengt fra 01.01. 2018 og fram til ny driver er på plass. Er det spørsmål, ta kontakt på booking@sverresborg.no eller telefon 73890100

FTTF.SCH.000191.JPG

Verthuset Tavern

Tradisjonell norsk mat med særpreg og atmosfære. Historien til vertshuet går tilbake til 1700-tallet.

Tavern er midlertidig stengt i påvente av nye drivere.

erichsen2.jpg

Café Erichsen

Erichsens Cafe og Konditori har vært et kjært møtepunkt for mange i Trondheim, før den ble nedlagt i 1997. Nå har vi gjenskapt den populære kafeen i museets byavdeling.

Cafe Erichsen har sesongåpning lørdag 3. februar .


Les mer:
DSC2483.JPG

Borgstua

Borgstua er museets kafé som ligger inne i publikumsbygget. Velkommen innom for en matbit i hyggelige omgivelser.

Borgstua er midlertidig stengt i påvente av nye drivere.


Les mer: