Mat og drikke

Museet har tre spisesteder - Tavern, Borgstua og Café Erichsen.

MIST v/ Sverresborg avslutter sitt samarbeid med Kontrast Catering om drift av Tavern og Borgstua ved årsskiftet. Tavern blir midlertidig stengt fra 01.01. 2018 og fram til ny driver er på plass. Er det spørsmål, ta kontakt på booking@sverresborg.no eller telefon 73890100

FTTF.SCH.000191.JPG

Verthuset Tavern

Tradisjonell norsk mat med særpreg og atmosfære. Historien til vertshuet går tilbake til 1700-tallet.

Tavern åpnes med nye drivere 1. juni 2018

MG_9202.jpg

Café Erichsen

Erichsens Cafe og Konditori har vært et kjært møtepunkt for mange i Trondheim, før den ble nedlagt i 1997. Nå har vi gjenskapt den populære kafeen i museets byavdeling.

Cafe Erichsen er åpen lørdag og søndag 

12:00 - 16:00


Les mer:
DSC2483.JPG

Borgstua

Borgstua er museets kafé som ligger inne i publikumsbygget. Velkommen innom for en matbit i hyggelige omgivelser.

  • Mandag: Stengt/Closed

  • Tirsdag til fredag: 10.00 – 15.00

  • Lørdag og søndag: 12.00 – 16.00



Les mer: