Meny på Tavern

SMÅRETTER

Blomkålsuppe med røkt kolje og sprøtt brød
Inn: laktose, hvete og fisk
Kr 130,-

3 typer hjemmelaget sild, egg, rømme, rødløk og rugbrød
Inn: fisk, hvete og laktose
Kr 120,-

Biff tartar laget på Urfe fra Snåsa med rugbrød
Fritert kapers og estragonmajones
Inn: egg, sennep og rug
Kr 145,-

Rømmegrøt og spekemat
Inn: laktose og hvete
Kr 139,-

Grillet margbein med steinsopptoast
Persille, syltet løk og tomat
Inn: hvete og sennep
Kr 140,-

HOVEDRETTER

Langtidsbakt stuttribbe av trønderfe
Lettrøkt oksetunge og norske rotgrønnsaker i rødvinssaus
Moste perlepoteter
inn: selleri
kr 255,-

Langtidstekt lammebog og hjemmelaget lammepølse
Syrnet kål, perlepoteter med rosmarin og lammesjy
Inn: laktose og selleri
kr 245,-

Andelår fra Vestfold
Rødkål, rosenkål og sprøstekte poteter
Andesaus med fiken og hasselnøtter
Inn: hasselnøtter
Kr 205,-

Fiskegryte
Kremet fiskegryte med ørret og blåskjell
Og friske grønnsaker
Inn: laktose, fisk og selleri
Kr 195,-

Bakt tørrfisk fra Senja
Gulrotgrateng, moste mandelpoteter
Brunet smør med hjemmerøkt bacon
Inn: laktose, fisk, egg og hvete
kr 260,-

DESSERTER

Rømmeis, multebær og multeis
Karameller og krumkake
Inn: laktose og hvete
Kr 90,-

Karamellpudding
Kaffeis og skogsbær
Inn: laktose og egg
Kr 80,-

BARNEMENY

Alle retter kan bestilles som halvporsjon

Pannekaker med blåbærsyltetøy og sukker
Inn: laktose, egg og gluten
Kr 89,-

Fiskekaker med kokte poteter og remulade

Inn: fisk, egg, laktose og selleri
Kr 89,-