Mat og drikke

Museet har tre spisesteder - Tavern, Borgstua og Café Erichsen.

P1020175.JPG

Verthuset Tavern

Tradisjonell norsk mat med særpreg og atmosfære. Historien til vertshuet går tilbake til 1700-tallet.

erichsen2.jpg

Café Erichsen

Erichsens Cafe og Konditori har vært et kjært møtepunkt for mange i Trondheim, før den ble nedlagt i 1997. Nå har vi gjenskapt den populære kafeen i museets byavdeling.


Les mer:

Borgstua

  • borgstua1.jpg

Borgstua er museets kafé som ligger inne i publikumsbygget. Velkommen innom for en matbit i hyggelige omgivelser.

Åpningstider i sommersesongen (1. juni - 31. august)

  • Hver dag kl 10.00 - 17.00


Åpningstider resten av året (1. september - 31. mai)​

  • Mandag : Stengt
  • Tirsdag til fredag : 10:00 - 15:00
  • Lørdag og søndag : 12:00 - 16:00

Det er også mulig å leie Borgstua til selskap eller andre tilstelninger. Kontakt sverresborg@kontrastcatering.no eller telefon 466 24 625.

  • DSC2483.JPG
    1/4
  • DSC2482.JPG
    2/4
  • DSC2481.JPG
    3/4
  • DSC2478.JPG
    4/4